Bestel online uw ( digitale ) schuifmaten van de volgende merken: Mitutoyo, Tesa, Gedore, Mahr en Sylvac. Elke ( digitale ) schuifmaat wordt geleverd met een originele CALIPON, onze gepatenteerde schuifmaathouder. De ( digitale ) schuifmaten webshop van SCHUIFMATEN.NL is een initiatief van ABD - products. Op deze webshop kunt u allerlei ( digitale ) schuifmaten bestellen voor diverse doeleinden. Elke ( digitale ) schuifmaat wordt geleverd met een originele CALIPON, onze gepatenteerde schuifmaathouder.

schuifmaat, digitale, schuifmaten, webshop, calipon, caliper, schuifmaathouder, bescherming, metaalindustrie, chemie, mitutoyo, gedore, sylvac, mahr, tesa, verspaning, montfoort, abd, products, abd-products, gereedschap, meetgereedschap, aanbieding, CNC, machinewerkplaats, machine, lengtemeetinstrument, nonius, analoog, digitaal, laboratorium, pillen, pillendraaien, pillendraaier, meetkamer

De ( digitale ) schuifmaten webshop van SCHUIFMATEN.NL hanteert onder andere de volgende merken: mitutoyo, tesa, calipon, gedore, mahr en sylvac.

De Calipon, een schuifmaathouder, is ontwikkeld voor de gebruiker van de ( digitale ) schuifmaat. Naast de bescherming van uw ( digitale ) schuifmaat is de Calipon schuifmaathouder uitermate geschikt als reclame uiting en/of promotie-artikel. U kunt b.v. uw bedrijfslogo op de staartclip laten aanbrengen. Schuifmaten.nl is een initiatief van ABD-products en de handelspoot van ABD-techniek (www.abd-techniek.nl), die zich voornamelijk bezighoudt met verspanende bewerkingen op moderne CNC-machines. e digitale schuifmaat kan een kostbare aanschaf zijn en dient met zorg behandeld te worden. En hoewel men op technische opleidingen leerlingen het juiste gebruik van de schuifmaat aanleert, laat de praktijk regelmatig zien dat deze zoek raakt of beschadigd wordt. Daarom is de Calipon schuifmaathouder ontwikkeld, een toegevoegde waarde in de wereld van de schuifmaat.

U kunt schuifmaten.nl ook vinden op:
- www.schuifmaat.com
- www.abd-products.nl
Op de volgende website kunt u een demonstratie bekijken van onze schuifmaathouder, de Calipon:
- www.calipon.com

De ( digitale ) schuifmaten op de webshop van SCHUIFMATEN.NL worden bijna allemaal geleverd met onze gepatenteerde schuifmaathouder, de Calipon. De schuifmaten van de merken mitutoyo, tesa, calipon, gedore, mahr en sylvac passen allemaal in de Calipon.

Ontwerp, websdesign & vormgeving door ItchDezign: www.itchdezign.com

 
menu: direct contact | ik wil teruggebeld worden | ik wil een vraag een vraag stellen | algemene voorwaarden | privacy beleid

direct contact
Heeft u een vraag en wilt u telefonisch contact? Bel dan 0348 50 22 25/ 0348 47 53 88
Wij zijn bereikbaar op kantoortijden van maandag t/m vrijdag.
ik wil teruggebeld worden
Vul uw naam en telefoonnummer in dan bellen we u zo snel mogelijk terug.
naam telefoonnummer
* *
   
* = verplicht veld
ik wil een vraag stellen  
Naam  
*
   
Bedrijfsnaam  
   
E-mail adres  
*
   
Telefoonnummer  
*
   
Vraag en/of opmerking  
   
algemene voorwaarden **
- Download hier de algemene voorwaarden van de webshop van schuifmaten.nl.
 
privacy beleid **
- Download hier het privacy beleid van de webshop van schuifmaten.nl.
 
Download Adobe Reader   ** U kunt deze bestanden bekijken met de gratis Adobe Reader. Deze kunt u hier downloaden.
 
     
     
  naar boven    

schuifmaten.nl heeft regelmatig aanbiedingen.

Kom nog eens langs
of
kijk op onze webshop!